Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ок.
    Като ида до КН. ще сложа старата.
    Ако стане спешно, звънкай да свършим работа.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Подарявам два фара (като тези на Венци (на 16та страница), но с малко проблеми - предполагам може да се ползват за части.
      И на двата болтовете които стоят зад мигача са отчупени и трябва да се лепят.
      - На десният му е откачен държача в ъгъла на рефлектора и той ходи напред-назад.
      - На десният съм му изгубил капачката-фасунга.
      Аа.. и нямат лайсничките отдоло.

Имам и един десен мигач, който е с липсваща част на дъгата, но иначе е здрав - няма да пуска вода.

Comment

• принципно ми трябва само пластмасата на пасажерския фар, стига да са му здрави захватите за планката към купето
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          принципно ми трябва само пластмасата на пасажерския фар, стига да са му здрави захватите за планката към купето
          няма ти свършат работа те са от втора серия доколкото помня,колега.
          alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
          alfa 33 1.7 IE 92гд.
          alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
          lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

• Здравейте колеги търся си плочки за газово за алфа 33 1.3 с двата карбуратора

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
              принципно ми трябва само пластмасата на пасажерския фар, стига да са му здрави захватите за планката към купето
              Привет,
              Ето го фара:
              http://images36.fotki.com/v1155/phot...IC_0309-vi.jpg

За жалост болта който се хваща към калника е счупан, но имам един който може да се нагоди..

Comment

• благодаря ти, но няма да ми свърши работа
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Пичовете, издирва се ляв подкалник за 33!

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                    Пичовете, издирва се ляв подкалник за 33!
                    аре да ти подаря един
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Ми аре

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                        Пичовете, издирва се ляв подкалник за 33!
                        абе келеш що не взе моя като ти го давах,щеше да си го позалепиш малко,сега и да искаш нямам

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                          абе келеш що не взе моя като ти го давах,щеше да си го позалепиш малко,сега и да искаш нямам
                          Абе келеш точно левия взех от теб ма няма да се получи с него!

Comment

• Колеги,Търси се предно стъкло.
                            Желателно е Крис да не го бара!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Аз пък си търся перка за радиатора, от 3-та серия, по-плоската, за вариант с хидравлика, и мога да дам на някого ако му трябва старата - за вариант без хидравлика.

Купих си още една 33-ка, много е запазена, но е без хидравлика и ще и слагам, но нямам перка. Сегашната ще отпе м помпата, ако я сложа.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Когато/ако сложа малката шайба на к. вал имаш перката от мен
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X